Forestil dig et af følgende scenarier:

SYM27

Der er rod i økonomien

Virksomheden vækster og der er ikke længere tid til at tage sig af bogholderi og økonomistyring... Du har måske ikke længere overblik over situationen

Det dersens Excel...?

Du mangler lige præcist den helt rigtige rapport, som hjælper dig med at holde styr på forretningen. Excel har funktionen, men du mangler eksperticen.

Længerevarende sygemelding

En medarbejder i økonomikontoret sygemeldes i kortere eller længere varighed. Der er behov for et par kompetente hænder til at varetage ad hoc opgaver.

Har jeg egentlig overskud?

Du er måske ikke helt dus med dit økonomisystem, eller du har ikke et system. Hvordan ser økonomien egentlig ud?

Nye systemer

Skal din virksomhed til at bruge nyt regnskabssystem, og der er ikke ressourcer eller viden i virksomheden til at gennemføre det?

Barsel

En medarbejder går på barsel, og hvem skal nu sørge for at virksomhedens fakturaer bliver betalt, eller debitorfakturaerne bliver sendt ud?

Du kan trygt kontakte Facitnord! Vi sikrer din virksomheds økonomifunktion uanset scenariet, og efterlader dig ikke før du igen har situationen under kontrol.

Tag styringen over virksomhedens økonomi, og træf de bedste beslutninger for din forretning!

HD-Regnskab og Økonomistyring, samt Finansøkonom.
Kim Møbjerg – Løsningsorienteret controller og Excel-udvikler med øje for optimering og automatisering af processer

Mit CV vil afsløre at jeg er en sjælden kombination af flere faglige styrker. Udover at jeg spiller musik på mange forskellige instrumenter (se https://snowback.dk), så er jeg en af meget få der både har en økonomiuddannelse og samtidig har truckcertifikat og stort kørekort.

 

Jeg har ca. tyve års erfaring fra logistik og lagerstyring, og otte års erfaring med økonomistyring i private og offentlige virksomheder. I hele karrieren har jeg gradvist udviklet mine kompetencer i Excel, og er med tiden blevet så rutineret i anvendelsen og udviklingen af regneark, at jeg nu selv underviser i Excel – på både grundlæggende og videregående niveau.

 

Min karriere i logistik har budt på opgaver lige fra containertømning og håndtering/kørsel med stykgods, til cateringfragt og, afslutningsvist, ledelsesmæssige opgaver med lagerstyringsanalyser og forhandling af kundeaftaler på logistiklager.

 

Siden 2010 har jeg arbejdet med økonomistyring. Det omfatter alt lige fra helt almindelige driftsbudgetter og debitorfakturering i begyndelsen til økonomisk ledelse og kvalitetssikring i bl.a. Udenrigsministeriet og flere institutioner på kulturområdet. Jeg har således opbygget stærke kompetencer i anvendelsen af statens IT-systemer på økonomiområdet, og i det der betegnes som “god offentlig forvaltning” i det hele taget.

 

Særlige ydelser og kompetencer:

• Navision og E-conomic systemstærk controller
• Excel-udvikler, programmering af Excel-værktøjer til alle formål
• Budgetstyringskompetencer, budgetlægning og -opfølgning samt ledelsesrapportering
• Management konsulent, økonomistyring i private og offentlige virksomheder
• Dagligt debitor-, kreditor- og finansbogholderi og bogføring af bilag med elektronisk bilagshåndtering
• Regnskabsoprydning – vi hjælper dig med at rydde op i ”bilagsbunken”, og fører dit regnskab helt up-to-date
• Vi leverer Excel-ark skræddersyede til dit formål, hvad enten du har brug for budgetter, opfølgning på budgetter, analyser eller ledelsesrapportering
• Vakancedækning på økonomifunktioner ved fx sygdom eller barsel
• Målrettede Excel-kurser for både begyndere og rutinerede Excel-brugere
• Jeg er Facitnords satellit-medarbejder. Jeg arbejder mest ude hos kunder

60 94 25 08
kim@facitnord.dk