Er du selvstændig eller kender du en der er?

Er dit forhold til regnskab og bogholdere belastet af at du ikke helt ved hvordan du skal gribe det an, du synes det er for dyrt, du synes du burde kunne klare det selv, du synes sproget er fremmed og så er det svært at spørge? Virker det bekendt?

Jeg vil gerne være din bogholder, og sammen finde ud af hvor kagen skal deles, hvor snitfladen skal lægges, Skal jeg klare alt for dig fra A-Z incl forefaldende administrative opgaver? Mener du at du burde kunne varetage dele selv, men vil gerne have mig til at tage sig af resten? Vil du gerne gøre alt selv men mangler oplæring og een man kan spørge om alt?

Kontakt mig og forny dit forhold til at bogholdere altid er firkantede – Jeg er nemlig tæt på cirkulær 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *