Budgettet
– Et budget kan være et nyttigt redskab i økonomistyringen, og for mange virksomheder er budgetstyringen helt uundværlig.

Du kan komme ud for at en ekstern samarbejdspartner – fx revisor, banken eller investorer – beder dig om at udarbejde og levere et budget. Budgettet afspejler dine forventninger og ønsker til din virksomheds udvikling, og fortæller en hel masse om dig som erhvervsdrivende.

I den situation kan vi hjælpe dig med at fremstille din virksomheds driftsbudget og likviditetsbudget baseret på dine forventninger. Lige til at aflevere til virksomhedens interessenter!

Bliv klogere på din virksomheds økonomi med budgetværktøjer fra Facitnord

Et godt budget, og dertil hørende budgetopfølgninger, kan give dig et solidt beslutningsgrundlag i forhold til virksomhedens strategi og prioritering.

Facitnord kan hjælpe dig med at opstille et budget, ud fra de kriterier du ønsker at måle din virksomhed på, og ved hjælp af udtræk fra regnskabssystemet – fx E-conomic – vil du med vores budgetopfølgningsværktøj kunne følge virksomhedens økonomiske tilstand meget tæt.

Vi kan altså hjælpe dig til et redskab der sikrer, at du træffer de bedste beslutninger for din virksomhed. Og det behøver ikke at koste en formue!

51 51 61 68
facitnord@facitnord.dk